Styrk kompetencer og produktivitet for kommunens medarbejdere
Træn jeres sundhedspersonale via en simpel app på mobilen.

Kommunens borgere har krav på den bedst mulige service og pleje.

Det får de, hvis I har kompetente og engagerede medarbejdere. Cultimo og Actimo sikrer at samtlige medarbejdere er up-to-date med viden og indsigt, der gør dem i stand til at levere en optimal service hver gang.

 

Næstved Kommune er gået forrest med en simpel app til at støtte træning af sundhedspersonalet ifm. Covid-19. Med Actimo-platformen og en masse målrettet indhold og skræddersyede træninger henvendt til sundhedspersonalet i ældrecentrene, hjemmeplejen og i genoptræningscentrene kan administrationen nå ud med vigtig sundhedsinformation på en nem, hurtig og effektiv måde. Næstved Kommune stiller nu deres indhold til rådighed for andre kommuner der bruger Actimo.

Løsningen består af:

  • Et træningsunivers med adgang til de træninger der er relevant for den enkelte medarbejder
  • En kommunikationskanal via sms og app
  • En app i kommunens logo og farver
  • Et administrations modul hvor man kan følge statistik, skabe og redigere indhold
  • Et værktøj til lederen, hvor den enkelte leder kan følge de enkelte medarbejderes kompetenceudvikling.
  • Relevant og specifikt indhold og træninger

Softwaren er udviklet af danske Actimo. Hos Cultimo hjælper vi jer med at afdække behovene, få jer hele vejen i mål med implementeringen, og sikre at løsningen bliver indarbejdet som en integreret del af medarbejdernes arbejdsredskaber. 

Og vi er klar på lige den grad af involvering, I har behov for. Hvad enten det er som hotline, som fast konsulentbistand til jeres projektleder eller I ønsker, at vi påtager os projektledelsen. 


Kontakt os for at høre nærmere og modtag en demo af sundhedsappen.